Velkommen til HJEMME HOS Innbo Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Møbler til dig

HJEMME HOS Innbo Møbler er altid et besøg værd! Vi har et godt og bredt udvalg af gode kvalitetsmøbler fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – til konkurrencedygtige priser. Her kan du vælge mellem flere forskellige møbler og stilretninger, så du altid kan finde præcis de møbler, der matcher dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

God professionel og personlig service i Kjellerup

HJEMME HOS Innbo Møbler er du sikker på altid at få en god professionel og personlig service. Vi kan rådgive og vejlede dig om valg af møbler og hvordan du plejer og passer godt på dem, så du har glæde af dem i mange år.

Du finder HJEMME HOS Innbo Møbler midt i Kjellerup, og vi har kunder fra hele omegnen: Fra Viborg til Them, Fra Bjerringbro til Engesvang og fra Silkeborg til Krarup.

Møbelfaglig viden og erfaring

HJEMME HOS Innbo Møbler drives af indehaverne Henrik Pedersen og Rene Gravesen, som startede det sammen i år 2000. I dag er vi en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Vi følger udviklingen og kan altid tilbyde det bedste og nyeste inden for møbler og boligindretning.

 

HJEMME HOS InnBo Møbler
Agertoften 1
8620 Kjellerup

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image